Saturday 10 July 2010

Paul

Vakardien piepildiijaas veel viens no maniem sapniem. Dejot visu nakti non stopaa Paul Kalkbrennera ritmos. Tas bija kaut kas ljoti ljoti magisks. Cilveeks ar taadu harizmu. Ak. Skaisti!
Bijaam divataa ar Matthieu, lai arii pirms tam satikaam dazhus vinja draugus, un jauki paseedeejaam krastmalaa pie Seenas. Es iepazinu dazhas francuuzietes, kas pat likaas ljooti ljooti jaukas, kas gan ir ljoti diivaini, jo parasti vinjas ir baigaas maitas lol. Bet shoreiz viena no vinjaam tiesham ljoti jauka meitene, pat divas, viena no vinjaam Matthieu maasiica. Man taads prieks mazliet :)
Bet nu jaa, peec tam jau ar Matthieu uz koncertu... ar Dj OIZO un PAUL KALKBRENNER
OIZo bija kaut kas ljoti traks. Cilveeki gruutiijaas, kaavaas pie skatuves, man likas, ka nomirshu tajaa puulii.. visi bija kaa apnarkojushies.. bet Oizo daudz nespeeleeja, jo pienaaca Paul kaarta. Un vienkaarshi AK!!! Magique magique magique! Visi tie trakie aizgaaja, kas gaidiija Oizo... un visi tie forshi cilveeki, kam patiik Paul atnaaca... jo tiem, kam patiik Paul ir tikai un vieniigi forshi lol.
Mani tik ljoti piesaista Vaacija ieraugot Paul. Vinjam bija krekls ar Vaacijas karogu un vinjsh bija tik ljoti lepns par savu valsti... nevar pat paskaidrot.. bet tas bija superiigi. Vaacieshi ir lieli patrioti. Un jaa, veel dazhu labu superiigu draugu deelj es tiehsaam ljoti miilu Vaaciju, neskaitot arii to, ka Dens straadaa tur.

Vispaar man te daudz kas notiek. Vakar biju darbaa, tad uz afterwork party, kur satiku visus visus visus savus franchu draugus kopaa, big reunion taa teikt, bija forshi, bet muuzika bija kaut kas ljoti ljoti briesmiigs, comercializeets pasaakums, pietam katra dziesma skaneeja 1o sekundes, un tad mainiijaas cita. Nu lame. Tad no riita atkal gaaju uz darbu un vakaraaa uz Oizo un Paul.
Un ja saliidzina Will I Am Dj set, kas man arii likaas nu ljooti ljoooti labs ar Paul... iisteniibaa gruuti teikt kas bija labaaks, Will I Am tomeer speeleeja sveshu izpildiitaaaju trekus, kad Paul speeleeja tikai savus. Taa ir liela atshkjiriiba.

Nu un taa mees ar Matu nodejojaaam liidz seshiem no riita, kad jau saaka kurseet pirmie metro.
Viens no labaakajiem vakariem for sure!

2 comments:

Liga said...

dzīve pilnā sparā! (:
izklausās, ka bijis vairāk kā lieliski! that's awesome!
xx LK

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?